HTML

Turándúsító

Judeoplutónium, cigánybűnözés és -tegezés, valamint királyok a ruhatárba. ( De aztán nekem akasszátok föl! ) Félemelet balra, a nemzet sorsa jobbra.

Friss topikok

Linkblog

2011.04.08. 20:21 Űrgróf Koppány

Válasz a 2011-es év jóslatára:

 Nem is tudom ilyen részletesen lebontani, hogy mikor mi fog történni; azonban a jövőbelátás mesterségét szittya-sámán ősatyáimtól én is remekül megtanultam. Nincs szükségem modern nyugati retorikájú pogány istenek balliberális megosztó megosztó-oldalait összegeznem, cigánypecsenye csócsálgatására a családi menóra fényénél. Magyar Sámán ebből nem kér!  Magyar Sámán tisztán látja a jövőt!

Idén a világ félve ismeri meg a nevét a mi szent megmentőnknek, akik „Führerstaat”-nak, vagy „caudillo”-nak bátorkodtak nevezni Őt, saját vizeletükben térdepelve reszketeg ajakkal fohászkodnak majd bűnbocsánatért! Persze, a mi isteni nagyságokkal vetélkedő vezérünk, kegyelmes nagyúr lévén megbocsájt majd nekik, és hű vazallusává fogadja az ó év egykori nagyhatalmainak vezetőit.

Kételkedtek? Azt mondjátok, hogy majd elfogy a pénz? Hogy kezdődött Magyarok Diadalmának éve? Mi vezethetjük ki Európa megtévedt országait a neo középkori sötétségből; ők még nem értik, de majd megértik, ha felnőnek hozzá (és nem vesznek oda a hosszú úton).  Pénz? Hát nem hallottátok, amikor Orbán apánk kijelentette, hogy a magyar gazdaság bátran felveszi a versenyt Kínával is, akár.

Folyt köv…(és remélem, ez nem azt takarja, h fojtás következik)         

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://turandusito.blog.hu/api/trackback/id/tr32810537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A legészakibb déli 2011.04.10. 12:55:00

Nanemááá! Az Europool kopogtat, majd az ajtón, vagy mi?
süti beállítások módosítása